Publicitat
Publicitat

XARXA LOCAL

Punts de recàrrega per a cotxes elèctrics a ses Salines i la Colònia

L'Ajuntament ha instal·lat una pilona de càrrega al poble i dues més al nucli costaner, que seran gratuïtes durant dos anys per potenciar-ne l'ús

L' Ajuntament de ses Salines ha instal·lat tres pilones de càrrega per a vehicles elèctrics, situades al carrer de la Pau, devora el Consistori, i dos punts a la Colònia de Sant Jordi, situats al carrer del Doctor Barraquer, devora el Centre Cívic, i a l'avinguda de la Primavera.

Segons ha explicat el batle, Bernat Roig, ses Salines se suma així al Programa de mobilitat elèctrica impulsat pel Govern de les Illes Balears, amb la intenció de potenciar l'ús del cotxe elèctric entre la població. Les noves pilones permeten la càrrega simultània de dos cotxes.

El batle ha manifestat que "amb aquesta actuació volem facilitar als conductors la càrrega dels seus vehicles i contribuir a la sostenibilitat i el respecte cap al medi ambient". Roig ha explicat que "les pilones oferiran la càrrega gratuïta durant dos anys".

Així mateix, el batle ha afegit que amb la col·locació de les pilones es vol impulsar l'adquisició d'aquest tipus de vehicles i evitar que els usuaris de cotxes elèctrics s'hagin de desplaçar a altres municipis per carregar.

"A més de resultar més econòmic, l'ús de l'electricitat com a combustible contribueix a preservar el medi ambient i a convertir ses Salines i la Colònia en espais lliures de fum i molt més conscienciats amb la preservació del medi natural", ha sentenciat el batle saliner.