Fires i festes
Part Forana 10/05/2024

Porreres acull la primera edició de la Fira d'Entitats

Hi participen 17 associacions esportives, culturals i de lleure educatiu

ARA Balears
1 min
Presentació de la fira

PalmaLa primera edició de la Fira d'Entitats arriba a Porreres el pròxim 11 de maig amb l'objectiu de potenciar, publicitar i donar un reconeixement a les associacions del poble i que fan feina pel poble. Aquest divendres la Regidoria de Participació Ciutadana, juntament amb les entitats i associacions del municipi, ha presentat la fira, organitzada per a aquest dissabte, e la qual participen 17 entitats esportives, culturals i de lleure educatiu.

Durant tot el matí i l'horabaixa d'aquest dissabte s'han organitzat al voltant de la plaça de la Vila un seguit d'activitats diverses i variades. La diada la inaugurarà la batucada de Porreres. Tot seguit s'iniciaran les activitats i s'activaran les paradetes.

"Les entitats són el batec del nostre poble. Porreres és un municipi que destaca pel seu teixit associatiu. Pràcticament cada setmana hi ha una activitat, una xerrada o una conferència que constata l'alta participació i implicació de les entitats a fomentar el dinamisme cultural, esportiu i de lleure educatiu", ha explicat Toni Sastre, el regidor de Participació Ciutadana.

Per la seva banda, la batlessa, Xisca Mora, ha afegit que des de fa molts d'anys i en reconeixement de la trajectòria de les entitats i associacions, l'equip de govern sempre ha treballat perquè la participació sigui efectiva i se'n beneficiï tot el poble.

stats