Suplements 04/11/2021

Què llegim aquesta nit?

Novetats editorials de literatura infantil i juvenil

4 min
Novetats de tardor de literartura infantil i juvenil.
1.
La meravellosa i horripilant casa de la iaia

Meritxell Martí i Xavier Salomó

Combel

La meravellosa i horripilant casa de la iaia

Una nova i fantàstica proposta del tàndem Martí-Salomó. La casa de la iaia amaga sorpreses... està plena de detalls i també d'algun ensurt! Es tracta d'un llibre de solapes que conta una història divertida; és, segons els autors, un llibre de “terror cuqui”! Recomanat a partir de 4 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'La meravellosa i horripilant casa de la iaia' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

2.
Bruixes

Glòria Sabaté i Eva Sánchez

Bindi Books

Bruixes

Deu relats, preciosament il·lustrats, basats en les bruixes més conegudes de la nostra història i aquells que les van perseguir o ajudar. Un homenatge a aquestes dones sàvies i màgiques i al seu llegat. Recomanat a partir de 9 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Bruixes' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

3.
El gran llibre del bestiari català

Agrupació del Bestiari, Meritxell Bayarri i Carles Arbat

Penguin Kids

El gran llibre del bestiari català

Un llibre amb tots els detalls de cada bèstia, de cada poble i de la tradició que els envolta amb el qual els petits lectors coneixeran els seus màgics orígens i entendran per què estan tan presents en les festes del seu poble o ciutat. Un petit recopilatori d’algunes de les peces del bestiari propi de Catalunya. Se n’han escollit de diferents tipus per representar-ne la gran diversitat. Principalment n’hi ha de foc, d’aigua i de protocol. Recomanat a partir de 6 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'El gran llibre del bestiari català' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

4.
Faig 6 anys!

Elisenda Roca i Robert Garcia

Baobab. Estrella Polar

Faig 6 anys!

Aquest conte té la voluntat d'acompanyar els nens i nenes en la màgica i única aventura de créixer i fer-se gran. La protagonista és la Sara, que està a punt de fer sis anys. Tota la seva família està excitada. Li diuen, a cada moment, que aquest aniversari és molt important: que si es farà gran, que si començarà primària, que si haurà d’aprendre moltes coses a l’escola, que si farà nous amics... La Sara es pregunta: per què és tan important fer sis anys? Amb el seu gosset, el Tap de Suro, s’endinsa al bosc i crida: "No em vull fer gran!" El crit desperta sis petites fades amb les quals descobrirà que fer sis anys és emocionant i superdivertit! Recomanat a partir de 5 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Faig 6 anys!' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

5.
El conte de la lluna

Anna Morató García i Xavier Bonet

Beascoa

El conte de la lluna

Una història perfecta per llegir en família i animar els nostres fills a esforçar-se per aconseguir el que volen. La moral que amaga el conte està basada en el pensament positiu i en el reforç de la nostra autoestima i capacitats personals. Per què de vegades podem veure la lluna quan encara és de dia? ¿Però que no sortia de nit quan se n’anava el sol? El Cèsar no troba solució a aquestes preguntes i la seva mare decideix explicar-l'hi amb una faula sobre la màgia que habita al nostre interior i ens impulsa a perseguir els nostres somnis. Recomanat a partir de 4 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'El conte de la lluna' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

6.
Carlota Pastanaga. Els fantasmes de Cala Blaua

J. Fenosa i J. Sunyer

La Galera

Els fantasmes de Cala Blaua

Una petita heroïna ha arribat a les llibreries decidida a canviar el món! Carlota Pastanaga és la nova sèrie middle grade de La Galera escrita per Jordi Fenosa i il·lustrada per Jordi Sunyer, en la qual acompanyem una nena en les seves aventures per salvar el planeta. La Carlota és una nena alta i prima, pèl-roja i pigada. Els seus cosins li han posat el malnom de Carlota Pastanaga. Està ben decidida a canviar el món. I si el món no vol canviar, que es prepari, perquè ella no es rendirà fàcilment! Amb un format de novel·la gràfica, combinant la narració i les vinyetes en color, la sèrie presenta les aventures d’aquesta nena amb molt de caràcter i un sentit de la justícia descomunal. Recomanat a partir de 8 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Carlota Pastanaga. Els fantasmes de Cala Blaua' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

7.
Grans fugues de la història

Soledad Romero Mariño i Julio Antonio Blasco

Zahorí Books

Grans fugues de la història

Les fugues més espectaculars protagonitzades pels fugitius més enginyosos: el seductor Casanova, els pròfugs d'Alcatraz, l'esclau que es va autoenviar ben lluny de Virgínia en una caixa... Al llibre s'expliquen amb detall la planificació de les escapades, els obstacles que van haver de superar els fugitius i si van ser enxampats o van aconseguir el seu objectiu. Les fantàstiques il·lustracions de Julio Antonio Blasco recreen les situacions i omplen de vida les pàgines. Recomanat a partir de 10 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Grans fugues de la història' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

8.
Em dic Maryam

Maryam Madjidi i Claude K. Dubois

Blackie Books

Em dic Maryam

Un llibre preciós i ple d'empatia i comprensió sobre l'experiència de la migració en una nena: la seva arribada a una nova cultura i a una nova llengua, i el fet de tornar a començar. Un llibre autobiogràfic per transmetre a nous petits lectors la seva valuosíssima experiència. Una poderosa història per comprendre una experiència tan complexa i actual com la migració a través d'un acostament empàtic, sense prejudicis i ple de tendresa. Recomanat a partir de 7 anys.

____________________

Compra aquest llibre 

Fes clic aquí per adquirir 'Em dic Maryam' a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

stats