Seduccions ocasionals
Suplements 06/05/2022

Per protegir-se la pell del sol (sense excuses)

2 min
Cada marca està especialitzada en una mena de protecció solar.

Hi ha tantes persones com situacions, però sigui quin sigui el cas de cadascú, cal protegir-se la pell del sol. Per aquest motiu cada marca està especialitzada en una mena de protecció solar. Ara que els rajos de sol comencen a arribar amb força és el moment ideal per triar el tipus de protecció que millor ens anirà i que, per tant, més farem servir. No tenim cap excusa per saltar-nos aquest hàbit.

Natural
La firma austríaca Ringana porta 25 anys fent cosmètics sense ingredients nocius. Per això la seva protecció solar només fa servir filtres naturals com òxid de zinc i diòxid de titani. N’hi ha una versió facial i una de corporal.
Esportiu
La firma catalana Isdin proposa el seu Fusion Gel Sport, que té un efecte refrescant quan te’l poses. Està fet sense olis i és especialment resistent a l’aigua i a la suor. Inclou un mosquetó per portar-lo penjat a tot arreu.
Punter
La firma Dr. Christine Schrammek fa 60 anys que es dedica a l’alta tecnologia dermatològica. El protector solar porta vitamina E i no porta ni parabens, ni olis minerals, ni silicones. El seu after sun porta sal, que evita la típica sensació greixosa.
En pols
Maquillar-se no ha d’implicar deixar-se de protegir. Per això són molt útils aquestes pólvores, que tenen una protecció de factor 50 i que estan disponibles en dues tonalitats. Ofereixen una protecció de llarga durada.
Capil·lar
Pantene ha llançat un sèrum capil·lar per ressuscitar el cabell després de prendre el sol. Per fer-ho, utilitzen els elements propis dels millors tractaments cutanis actuals: col·lagen, àcid hialurònic i omega 9.
Màgic
Diuen a Siwon que el seu Handsomefyer Sun et converteix en guapo. Màrqueting a banda, el producte és un 'tot en un' amb filtre 50 que hidrata, dona un to moreno i corregeix imperfeccions i línies d’expressió.
Pràctic
En format líquid, l’esprai solar Sensitive Protect de la firma alemanya Eucerin resulta molt fàcil d’aplicar. A més, té un efecte calmant i està pensat per a pells sensibles. El resultat és transparent.
Sostenible
La firma parisenca Delial ofereix la seva protecció solar amb uns envasos fets amb un 50% menys de plàstic. De textura lleugera, es caracteritza per no deixar una sensació enganxosa quan s’aplica.
stats