Successos
Societat Successos 16/01/2024

Llibertat per a l'home que es va atrinxerar a Sóller, però quedarà ingressat a la Unitat de Psiquiatria de Son Espases

Els fets varen tenir lloc dijous passat, quan el detingut es va tancar a casa amb la seva mare com a ostatge, armat amb dues ballestes i un ganivet

ARA Balears
1 min
Diverses ambulàncies i un agent de la Guàrdia Civil, el dijous passat, a Sóller

PalmaL'home que va ser detingut dijous passat, després d'atrinxerar-se al seu domicili, a Sóller, amb dues ballestes i un ganivet, ha estat posat en llibertat amb càrrecs, tot i que quedarà ingressat a la Unitat de Psiquiatria de l'hospital Son Espases a l'espera del que dictaminin els informes mèdics, segons ha recollit Europa Press.

Quants als fets, l'home, de 49 anys, es va tancar a casa amb la seva mare, després que una veïna de la localitat presentàs una denúncia contra ell per amenaces de mort i agressió sexual. Així, una patrulla de Seguretat Ciutadana es va desplaçar a la casa per detenir-lo, però, en arribar al domicili, l'acusat es va negar a sortir-ne. Amb una actitud violenta, va amenaçar des de l'interior de la casa amb un ganivet els agents i la seva mare, retinguda a l'interior.

Després de diversos intents per part dels agents i davant la negativa de l'individu, es va establir un dispositiu per evitar que abandonàs el lloc i es va activar el protocol per a aquests casos, de manera que es va traslladar fins a la ubicació un negociador. Al voltant de les 11 h, mentre continuava la negativa a entregar-se i després que disparàs fletxes amb una ballesta des d'una de les finestres, els agents, que tenien l'ordre judicial pertinent, varen tombar la porta i varen detenir l'home. Un d'ells va resultar ferit lleu per una contusió que va patir en aquell moment.

Una vegada reduït i detingut, l'home va haver de ser atès pels serveis d'emergència, que varen donar-li uns calmants a causa de la seva agressivitat i el varen traslladar a Son Espases.

stats