Agressions sexuals
Societat Successos 04/02/2024

Un home agredeix sexualment una dona enmig del carrer a Palma

L'agressor va fer insinuacions sexuals i tocaments a la víctima, que anava amb la seva filla menor d'edat

ARA Balears
1 min
Agent de Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut un home de 33 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual, per fer insinuacions sexuals i tocaments a una dona al carrer, a Palma. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc el 28 de gener, al voltant de les 21 h, al barri de la Soledat, a Palma. En aquell moment, el 091 va rebre una cridada en què s'explicava que una dona havia estat víctima d'una agressió sexual i s'havia refugiat dins un comerç.

En arribar a la ubicació, els agents es varen entrevistar amb la víctima, que estava amb la seva filla, menor d'edat. La dona els va explicar que, estant en un portal, se'ls va apropar un home dient-li que era molt guapa i que s'havia enamorat d'ella, fent-li insinuacions i proposicions sexuals i llançant-li petons. Després d'una hora, la dona va sortir de l'edifici amb la seva filla i l'agressor va tornar a fer-li insinuacions i comentaris, tocant-li el cul, tot això davant la seva filla.

Davant la situació, la víctima i la filla varen fugir i varen entrar a un comerç per refugiar-se, tot i que l'home també hi va entrar. Quan va observar que aquest les perseguia, la dona va avisar el seu marit, que es va desplaçar al lloc dels fets. Així, juntament amb treballadors del local, varen cridar l'atenció a l'home, que va abandonar el comerç. Això no obstant, en sortir, l'agressor continuava pels voltants i va tornar a proferir comentaris sexuals a la dona, per la qual cosa varen avisar la Policia. Els agents varen dur a terme una batuda per la zona, fins que varen poder localitzar l'agressor i detenir-lo.

stats