Successos
Societat Successos 13/02/2024

Detenen una dona a Eivissa per assetjar sexualment un professor del seu fill

Feia dos anys que la detinguda importunava la víctima

ARA Balears
1 min
Agent de Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional a Eivissa han detingut una dona com a presumpta autora d'un delicte d'assetjament sexual cap a un professor de classes extraescolars del seu fill. Segons ha recollit Europa Press, la detenció va tenir lloc el 6 de febrer. Ja havia presentat diverses denúncies contra la dona, ja que feia dos anys que sofria assetjament sexual per part d'ella, fet que el va fer passar per situacions incòmodes i compromeses.

En les denúncies, l'home explicava que l'assetjament era obsessiu i insistent, perquè continuava fins i tot en presència dels seus familiars, tant de manera física, amb seguiments cap a ell i gent del seu entorn, com de manera verbal i telemàtica. De fet, l'home disposava de nombrosos missatges sexuals de la detinguda.

La detenció va tenir lloc on el docent feia classes a diversos menors. En aquest sentit, va ser la mateixa víctima qui va avisar els serveis d'emergències després de sofrir un nou episodi d'assetjament i de comentaris lascius. La presumpta autora dels fets va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia una vegada finalitzats els tràmits en dependències policials.

stats