Pedro Sánchez
Política 27/04/2024

Els socialistes de Mallorca donen suport a Sánchez: “No es pot admetre aquest tipus de política que cerca deshumanitzar el contrari"

Han demanat al president del govern espanyol que "aguanti" i no dimiteixi

ARA Balears
2 min

PalmaUnes 400 persones s'han concentrat davant la seu del PSOE a Palma per mostrar el seu suport al president del govern espanyol, Pedro Sánchez i demanar-li que no dimiteixi. Aquesta concentració arriba després que aquesta setmana Sánchez anunciàs que agafava uns dies lliures per meditar si "valia la pena" continuar al capdavant de l'Executiu de l'Estat després dels atacs continus de la dreta i l'extrema dreta cap a ell i el seu entorn.

Durant la concentració, han llegit un manifest de suport dels socialistes de les Illes al president Pedro Sánchez, que ha estat llegit pel president Xisco Antich i per Ana Maria Muela, regidora socialista de Santa Maria del Camí. 

Representants del PSIB a la concentració

Precisament, Francesc Antich ha expressat que amb aquest acte de suport, els socialistes demòcrates han volgut transmetre dos missatges importants: “Primer, que no pot ser que aquesta manera de fer política bruta surti guanyant, per la qual cosa cal continuar treballant perquè la democràcia d’aquest país no es vegi devaluada”, i en segon terme, “Pedro Sánchez defensa un projecte de solidaritat i igualtat allà on l’economia va bé i es treballa en benefici de tots i per a tots els territoris”.

 Per la seva banda, la secretària de Política Autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, ha afegit que el partit agraeix als centenars de militants i simpatitzants que s’han desplaçat a Miracle per mostrar el seu suport i solidaritat, i per dir que “no es pot admetre aquest tipus de política que cerca deshumanitzar el contrari. La política és avançar, tal com ha fet el PSOE sempre”.

stats