Música
Cultura 08/05/2024

Antònia Font, cap de cartell del festival FEiM!

L'objectiu de l'esdeveniment és donar suport a les famílies pageses ecològiques que treballen en la conservació del territori i en la producció d'aliments de qualitat

ARA Balears
1 min
Antònia Font

PalmaAntònia Font serà el cap de cartell del festival FEiM!, organitzat per l'Ajuntament de Porreres el pròxim 8 de juny al parc de n'Hereveta de Porreres, que té com a objectiu "donar suport a les famílies pageses ecològiques que treballen en la conservació del territori i en la producció d'aliments de qualitat". La resta del cartell el completen Pitxorines, Miquel Serra, Xanguito, Ánimos Parrec i Tiu i les entrades estan a la venda al web del festival.

Aquest festival de música referent en sostenibilitat té lloc, també, per celebrar els aniversaris del CBPAE (Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica) i d'Apaema (l'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca), que fan 30 i 18 anys, respectivament. A més, aprofitaran l'ocasió per demostrar que "és possible fer un esdeveniment d'aquesta magnitud oferint exclusivament productes ecològics i locals".

Segons van explicar els organitzadors en la presentació del festival, el nom de FEiM fa referència als valors de l'ecologisme: "A FEiM, no només celebram: feim pagesia, feim paisatge, feim territori, feim cultura, feim economia social i alternativa al sistema agroalimentari actual". D'altra banda, van destacar que la festa s'ha dissenyat amb un aforament reduït, per tal d'assegurar la sostenibilitat de l'acte i la comoditat de les persones assistents.

stats