Successos
Societat Successos 03/09/2022

Detingut un home que s'enfilava per les terrasses d'hotels de la Platja de Palma per robar-hi

Agents de la Policia Nacional han arrestat l'individu, de 48 anys; és un delinqüent habitual i té antecedents de delictes contra el patrimoni

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen detenir aquest divendres un home de 48 anys que suposadament s'enfilava per les terrasses de diferents hotels de la Platja de Palma per robar-hi. Segons ha informat la policia en una nota de premsa, el Grup de Policia Judicial de la Comissaria del Districte Platja a Palma va arrestar un individu que és un delinqüent habitual espanyol amb antecedents de delictes contra el patrimoni.

Els agents de la policia varen fer una recerca i varen poder constatar fins a sis fets delictius, que consistien en robatoris amb força en habitacions d'hotels de la Platja de Palma durant aquest mes d'agost. El modus operandi del presumpte lladre era escalar murs i terrats per introduir-se dins les habitacions, que desvalisava, i, després, despenjar-se per les terrasses i fugir.

Els robatoris –de telèfons intel·ligents, rellotges de gamma alta, diners en efectiu i altres objectes– assoleixen un valor de 6.000 euros. Per part seva, la Policia Nacional ha recuperat part d'aquests objectes i els ha tornat als legítims propietaris. De moment, el presumpte autor ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia i el jutge ha decretat que ingressi a la presó.

stats