Successos
Societat Successos 15/08/2023

Detenen un home per apunyalar el seu company de pis

Els fets varen tenir lloc dissabte passat, 12 d'agost, a Eivissa

ARA Balears
1 min
El ganivet de l'agressió

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 75 anys a Eivissa com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, per apunyalar el seu company de pis arran d'un problema de convivència. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, va ser dissabte passat, 12 d'agost, a les 19.50 h.

El succés va tenir lloc en un domicili del centre de la ciutat, on un home va començar a amenaçar durant una discussió una dona, que s'allotjava de manera vacacional, ja que era amiga de la propietària. Aleshores, un company de pis que estava presenciant els fets va sortir en defensa de la dona, dient-li a l'home que aturàs d'amenaçar-la. La resposta de l'home va ser agafar un ganivet de grans dimensions i apunyalar el jove a la zona del cor. Davant la situació i la por, la dona i el ferit es varen refugiar en una altra zona de la casa, des d'on ella va cridar de manera urgent a la Policia, ja que el jove sagnava molt. Mentrestant, l'agressor es va tancar al bany.

Instants després, una patrulla de la Policia Nacional va acudir a la ubicació i va auxiliar les víctimes. Els agents varen prendre les mesures de seguretat pertinents i varen accedir al bany, on es trobava l'agressor, a qui varen detenir, qui posteriorment va passar a disposició judicial.

La víctima va ser traslladada a urgències, on es va determinar que l'apunyalament podria haver estat mortal, tot i que no ho va ser perquè el ganivet va impactar contra una costella.

stats