Succés
Societat 27/04/2024

Detenen set persones per una brega a una discoteca de Palma

Les víctimes de l'agressió van sofrir diversos hematomes i fractures

ARA Balears
1 min
Una agent de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut set persones implicades en una brega a la porta d'un local d'oci nocturn del barri de Son Armadams (Palma). Els detinguts estan acusats d'un delicte de lesions per l'agressió a dos joves (un home i una dona).

Segons ha explicat el cos policial, a través d'una nota de premsa, la trifulga va començar dins la discoteca per una empenta entre dues persones que no es coneixien. Allà es van barallar i els acusats van sortir del local d'oci nocturn. Poc després van tornar amb un grup d'amics i van agredir dos membres del grup amb el qual anteriorment havien tingut la brega.

Les víctimes de l'agressió van sofrir nombrosos hematomes per tot el cos i fractures a causa dels cops de puny i les coces que els acusats els van propinar. Quan es va acabar la brega els detinguts van fugir del lloc dels fets i les víctimes van acudir a un centre hospitalari on, després de ser atesos, van denunciar-ho a la Policia.

Hores més tard els agents de la Policia Nacional van aconseguir identificar i localitzar els agressors que ara estan detinguts a l'espera de passar a disposició judicial.

stats