Retenció
Societat Successos 05/08/2023

Un bus queda entravessat al nus de la corbata i genera retencions quilomètriques

Més de 300 cotxes i una dotzena d'autocars han quedat aturats a la carretera de la Calobra durant més de quatre hores

1 min
Els cotxes esperant que es reobri la circulació.

PalmaUn bus ha quedat entravessat a la carretera de la Calobra, a l'altura del nus de la corbata, i ha obligat a aturar el trànsit durant quatre hores. Tot i que es desconeix quines són les causes exactes de l'incident, els fets han ocorregut aquest dissabte al voltant de les 13.30 hores i fins a les 17.30 h no s'hi ha reactivat el trànsit. Des d'aquell moment, la circulació des del torrent de Pareis en sentit a Escorca per la carretera de la Calobra (Ma-2141) ha quedat tallat i els centenars de cotxes que intentaven pujar de la cala han quedat aturats a la carretera esperant que s'hi reobrís el trànsit.

La retenció ha arribat a ser de més de dos quilòmetres i s'hi han acumulat més de 300 cotxes i una dotzena d'autocars. Segons comenten alguns conductors, l'autobús hauria tingut algun problema mecànic i hauria quedat entravessat enmig de la carretera.

Retencions a la carretera de Sa Calobra.

A més, aquest dissabte, les barques que diàriament transporten passatgers des de la Calobra i el torrent de Pareis fins a Sóller no han pogut sortir a causa del mal temps a la mar. Per això, l'única manera d'arribar-hi era amb cotxe, fet que ha generat que hi hagués més vehicles dels que hi ha habitualment.

stats