Societat 02/12/2021

Un total de 714 taxistes de Palma reben 1.120 euros per llicència per pal·liar els efectes del covid

L'Ajuntament atorga 800.000 euros en ajudes al sector

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament de Palma ha explicat aquest dijous a l'aparcament de Son Moix les ajudes al sector del taxi.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha concedit una línia d'ajudes de 800.000 euros al sector del taxi. D'aquesta manera, un total de 714 taxistes rebran 1.120 euros d'ajuts per llicència per pal·liar els efectes del covid-19, segons ha anunciat Cort.

El batle de Palma, José Hila, ha recordat la importància que han tingut aquestes ajudes per a molts de sectors econòmics. "Hem volgut estar al costat de les persones, de qui més ho ha necessitat. Un dels sectors específics al qual volguérem ajudar va ser el del taxi", ha dit Hila.

Aquesta línia de subvencions s'emmarca en el conjunt d'ajudes que l'Ajuntament de Palma ha gestionat de manera directa per pal·liar els efectes de la pandèmia entre diferents sectors com el del taxi, el del petit comerç i autònoms, els bons socials de Nadal o la cultura.

Cort ha destacat que les subvencions del sector del taxi tenen per objectiu que els titulars de llicències poguessin pal·liar les pèrdues provocades per les restriccions derivades de la pandèmia. Aquestes subvencions es tramitaren en règim de concurrència no competitiva, de manera que cada titular de llicència ha rebut la mateixa quantitat d'ajuda amb un mínim estipulat de 642 euros, segons ha explicat l'Ajuntament de Palma.

stats