Ruptura

Sebastián Yatra confirma la ruptura amb Aitana: "Hem viscut una història molt bonica"

Durant la visita d'Aitana a Colòmbia, el cantant ha explicat que tots dos són solters

ARA
1 min
Aitana en el darrer concert a Bogotà, a Colòmbia, on va plorar sobre l'escenari.

BarcelonaEn el seu últim concert, diumenge, Aitana va declarar entre llàgrimes que no estava bé emocionalment. Ara, dos dies després, pren sentit, després que Sebastián Yatra, amb qui es rumorejava que mantenia una relació, expliqués que tots dos són "solters": "Som i serem grans amics de la vida, però en aquest moment tots dos som solters. Cadascú està vivint el seu camí".

Les declaracions s'emmarquen en la presència d'Aitana al país del cantant, Colòmbia. Va ser a Bogotà on la de Sant Climent de Llobregat va dirigir-se entre llàgrimes al seu públic per dir-los que volia recordar aquest any com un de "canvis, de maduresa i de créixer". Yatra, en canvi, des de Mèxic va fer les declaracions que confirmaven la ruptura d'una relació que no havien arribat a anunciar.

Tot i el desencís entre els dos artistes, el cantant colombià només té paraules bones per a Aitana: "Ens estimem moltíssim", va dir l'endemà del concert de la catalana a Colòmbia. I igual que Aitana, Yatra recorda amb afecte el darrer any: "Hem viscut una història molt bonica aquest any".

La cantant, exconcursant d'OT, està fent una gira per l'Amèrica Llatina per presentar el seu tercer disc, Alpha. El primer concert el va fer a Ciutat de Mèxic, i d'allà va anar a Bogotà, on va cantar diumenge.

A part de les llàgrimes durant el concert de Bogotà, també va ser indicatiu el fet que no cantés cap de les dues col·laboracions amb Yatra, Las dudas i Corazón sin vida, tot i que segur que el públic local estava esperant-ne alguna tenint en compte que el cantant és original de Medellín.

stats