Societat 05/11/2021

Sant Lluís habilitarà un espai per a autocaravanes a Punta Prima

El pressupost màxim de licitació és de 23.333,12 euros

Iván Martín
1 min
Imatge de la urbanització de Punta Prima.

SANT LLUÍSL'Ajuntament de Sant Lluís ha iniciat la licitació per habilitar una àrea d'autocaravanes a Punta Prima. Les empreses interessades a presentar la seva oferta poden fer-ho fins dia 24 de novembre. L'àrea de servei i estada curta per a autocaravanes s'ubicarà a l'aparcament públic situat a la confluència dels carrers de Xaloc i Mestral, aprofitant una zona d'aquest espai per dotar-la dels serveis necessaris.

Es disposarà de sis places d'estacionament, una zona de buidatge d'aigües per a dues autocaravanes, amb un born de neteja i subministrament d'aigua potable. Es delimitarà l'espai amb una tanca de fusta, creant una zona d'entrada i una de sortida que podran tancar-se amb barreres de controls d'accés.

Aquest projecte neix de la mà de l'associació Autocaravaning Club de Menorca, i per aconseguir pal·liar l'escassa oferta d'aquestes instal·lacions ara mateix a l'illa. Una vegada adjudicada l'actuació, el termini d'execució previst és d'un mes i mig. El pressupost màxim de licitació és de 23.333,12 euros.

stats