Begudes alcohòliques
Societat 10/10/2022

Quina és la millor cervesa de les Illes Balears?

L'eivissenca Ibosim ha guanyat en totes les categories

ARA Balears
1 min
Un cambrer omplint una gerra de cervesa / GETTY

PalmaLes Illes Balears coronen la millor cervesa artesana de producció local en la sèptima edició del Concurs Internacional de la Cervesa artesana dut a terme el passat mes de setembre a Mallorca. El jurat del premi ha guardonat la cervesa eivissenca Ibosim com la millor de l'Arxipèlag d'entre totes les que s'han presentat.

El jurat, format per 24 jutges internacionals, ha tingut en compte factors com el gust, l'aroma o la sensació que deixa la cervesa a la boca. La cervesa eivissenca guanyadora va ser la que va obtenir millor puntuació en totes aquestes categories i, per això, és considerada actualment la millor de totes les Illes Balears.

L'organització ha aprofitat el concurs per remarcar que la cervesa artesanal ha deixat de ser una moda "per establir-se fermament en el mercat". "Cada vegada són més els consumidors que esperen més de la seva cervesa i opten per cervesa de qualitat per sobre de productes industrials genèrics", han destacat, a través d'un comunicat.

Pel que fa a la cervesa guanyadora en aquesta setena edició, han explicat que en el seu centre de producció a Port Donis Torrent (Eivissa) tenen també un bar obert al públic i han animat els seguidors a conèixer l'elaboració d'aquesta beguda i gaudir de la seva qualitat.

stats