Esports
Societat 21/09/2022

El propietari del Reial Mallorca anuncia la venda dels Phoenix Suns i Phoenix Mercury

Sarver parla de l'existència d'un "clima implacable actual" que li condueix a iniciar la recerca dels compradors dels seus equips de bàsquet

ARA Balears
2 min
Sarver va comprar a la botiga del club

PalmaRobert Sarver, propietari del Reial Mallorca i dels equips de l'NBA, Phoenix Suns, i la WNBA, Phoenix Mercury, ha comunicat el seu desig de ficar a la venda i així desvincular-se de les dues entitats de basquetbol, segons han anunciat mitjans com l'NBC.

En una carta pública, el màxim accionista ha afirmat que confiava en el fet que la sanció d'un any de suspensió li oferiria temps de "centrar-se, esmenar-se i eliminar la seva controvèrsia personal dels equips que tants aficionats i Sarver estimen", però davant "el clima implacable actual" ha començat "el procés de recerca de compradors per als Phoenix Suns i Phoenix Mercury".

A continuació es reprodueix una traducció la missiva completa:

"Paraules de les quals em penedís profundament ara eclipsen gairebé dues dècades de creació d'organitzacions que van reunir persones –i van enfortir l'àrea de Phoenix– a través del poder unificador del bàsquet professional masculí i femení.

Com a home de fe, crec en l'expiació i en el camí cap al perdó. Esperava que la suspensió d'un any de la gestió dels equips tindria temps per centrar-me, esmenar-me i eliminar la meva controvèrsia personal dels equips que tants aficionats i jo estimem.

Però en el clima implacable actual, ha quedat dolorosament clar que això ja no és possible: que tot el bé que he fet, o encara podria fer, és compensat per les coses que he dit en el passat. Per aquests motius, estic començant el procés de recerca de compradors per als Phoenix Suns i Phoenix Mercury.

No vull ser una distracció per aquests dos equips i la bona gent que treballa tant per portar l'alegria i l'emoció del bàsquet als aficionats de tot el món. Vull el millor per a aquestes dues organitzacions, els jugadors, els empleats, els aficionats, la comunitat, els meus companys propietaris, l'NBA i la WNBA. Aquest és la millor manera d'actuar per tothom.

Mentrestant, continuaré treballant per convertir-me en una millor persona i donaré suport a la comunitat de maneres significatives. Gràcies per continuar donant suport als Suns i el Mercury, abraçant el poder que té l'esport per unir-nos".

stats