Societat 11/03/2020

Primeres cancel·lacions de vols a Mallorca per por del coronavirus

Dues companyies aèries suspenen les seves rutes amb les Illes Balears davant l'expansió del virus

Ara Balears
1 min
L’aeroport de Palma supera els límits de renou establerts per llei

PalmaLa por del coronavirus provoca la cancel·lació dels primers vols a Mallorca durant el mes de març. Aeroflot, la principal companyia aèria russa, ha suspès els vols programats entre Moscou i Palma fins al 30 d'abril. A més, la companyia Lufthansa, que aquest dimecres ha anunciat que cancel·la més de 23.000 vols, ha decidit suspendre també tots els trajectes previstos entre el 30 de març i el 3 d'abril de la ruta entre l'aeroport de Son Sant Joan i el de Frankfurt.

Ambdues companyies han cancel·lat les connexions entre els principals països d'Europa davant l'expansió del coronavirus i la por de viatjar que s'ha generat en la societat. Durant els pròxims dies no es descarten més cancel·lacions de vols que havien d'arribar a les Illes Balears.

Les cancel·lacions dels vols que havien d'arribar a Palma durant aquest període agreugen, encara més, la crítica situació que viu el sector hoteler de les Illes després de la suspensió dels viatges de l'Imserso. Cal recordar que els hotelers de Mallorca ja donen per perduda la Setmana Santa a causa del coronavirus i que molts establiments turístics que havien obert les portes per l'arribada dels turistes de l'Imserso i la temporada de Setmana Santa es veuran obligats a tancar abans d'hora després de les cancel·lacions de vols i viatges a l'Arxipèlag.

stats