Primera entrevista d'Antonio Resines després de 36 dies a l'UCI: "Tenia febre. Em van portar a l'hospital i ja no recordo res més"

L'actor, de 67 anys, ha explicat a 'El hormiguero' la seva experiència amb el coronavirus, que el va portar a estar ingressat un mes i mig a l'hospital

2 min
Resines rep l’alta després d’estar 48 dies ingressat per covid

BarcelonaL'actor Antonio Resines, que va rebre la setmana passada l'alta hospitalària després de mes i mig ingressat per covid-19, va comparar ahir a la nit la seva estada a l'UCI amb viure en un "món paral·lel". "Al principi em trobava malament. Tenia febre. Després em van portar a l'hospital i ja no recordo res més", va dir en una breu aparició telemàtica al programa d'Antena 3 El hormiguero. "Jo estava en un altre món paral·lel que tenia a veure amb la realitat [...]; vius en un món estranyíssim, però és una altra cosa. Es passa molt malament perquè no controles res", va afirmar al programa, en què es va desfer en agraïments al personal sanitari de l'Hospital Gregorio Marañón, on va estar 48 dies ingressat, 36 dels quals a l'UCI.

"El que és bo és que hi ha gent [...] que estudia, que s'hi deixa la vida [...]. Hi havia 14 torns [...], ens vam salvar 80 dels 97 que érem a l'UCI. Me n'he lliurat d'una de bona!", va emfatitzar abans de dir que a conseqüència de la malaltia pateix una atròfia del 80% a la seva musculatura. "Que la gent sàpiga que això és una cosa molt seriosa. Així que, sisplau, que tothom es vacuni", va concloure l'actor. Resines va rebre el dia 10 l'alta hospitalària del Gregorio Marañón de Madrid després d'haver passat més d'un mes i mig ingressat per complicacions derivades del covid-19, i actualment es recupera a casa seva.

"Estàvem tots acollonits i hi va haver un moment que la cosa estava complicada, complicada. A una persona la vols, però quan de sobte penses que se'n pot anar, aleshores t'adones que la vols de veritat", va expressar Motos sobre com havia viscut la situació de Resines. "És veritat que en tot aquest temps, en què la gent està cada cop més enfrontada, hi havia, però, unanimitat en el fet que a tu t'estima tothom i això és acollonant. Aquí n'hem passat de tots colors. Primer contestaves als missatges i després ja no", va afegir el presentador. "Em queda molt, però em recuperaré", va concloure Resines, de 67 anys.

stats