Societat 14/05/2020

La Policia Local de Palma encara no ha multat cap terrassa durant la fase 1

Els agents municipals han fet advertències a tres locals del carrer de la Fàbrica i dos de la plaça de la Drassana

A. T.
1 min
Un cambrer munta taules d'una terrassa a Palma

PalmaLa Policia Local de Palma encara no ha posat cap multa per incompliment de mesures de seguretat a les terrasses de Ciutat durant la primera setmana de fase 1 a Mallorca, segons ha informat el cos en una roda de premsa aquest dijous. Tot i això, ja s'han fet advertències a tres locals del carrer de la Fàbrica i a dos de la plaça de la Drassana per ocupar més espai del que estava permès.

Al llarg d'aquests dies han duit a terme tasques informatives i de prevenció relacionades amb l'ús de les terrasses dels bars, que han tornat a l'activitat amb un 50% de la seva capacitat en la fase 1 de desescalada. Per ara, informa la Policia, s'estan fent tasques de control i dissuasió, però s'espera que a partir de la setmana que ve es comencin a posar multes als establiments que incompleixen la normativa. Durant aquest cap de setmana ja començaran a "treballar de manera més seriosa i a fons" en aquest aspecte.

En relació amb els canvis de normativa, la Policia Local reconeix que han d'estar pendents de les modificacions que hi pot haver, com ara "una possible ampliació de les terrasses a zones d'estacionament i de la calçada". Per això, els agents disposen d'un document intern de preguntes freqüents on poden consultar diferents dubtes que puguin tenir ells mateixos o la ciutadania.

stats