Intoxicació
Societat 26/04/2024

Una altra jove denuncia haver trobat insectes en un cafè d'una màquina de l'aeroport de Palma

Aquest segon cas ha estat denunciat a la xarxa TikTok per la usuària, tot i que el vídeo ha estat retirat hores després

ARA Balears
1 min
Un cafè.

PalmaUna altra jove ha denunciat que ha trobat insectes en un cafè d'una màquina de l'aeroport de Palma. Aquest seria el segon cas d'aquest tipus, després que dilluns una altra dona sofrís un xoc anafilàctic per haver begut un cafè d'una de les màquines de Son Sant Joan. La dona, una treballadora de 21 anys del centre, va haver de ser traslladada a l'hospital, on va ingressar a l'UCI.

Pel que fa a aquest segon cas, segons han avançat mitjans locals, ha estat reportat a la xarxa TikTok, on la usuària, també treballadora de l'aeroport, ha compartit un vídeo en què explica que va comprar un cafè per a ella i un company de feina i que, abans de beure-se'l, va notar que hi havia alguna cosa dins. La jove va comunicar la situació a l'empresa, la resposta de la qual ha titllat de "lamentable", ja que només va demanar-li disculpes, sense especificar quina classe d'accions emprendria. A més, el vídeo, a partir de les reaccions que ha aixecat, ha estat retirat de l'aplicació hores després.

Cal tenir en compte que amb els fets de dilluns, tant l'aeroport de Palma com la Policia Nacional varen començar una investigació. Així, aquest dijous, agents de la Policia Científica prengueren mostres de la màquina d'on va treure el cafè la primera jove i la varen precintar mentre esperen rebre els resultats.

stats