Intoxicació
Societat 25/04/2024

La Policia pren mostres de la màquina de cafè de l'aeroport que va causar la intoxicació d'una dona

Els fets varen tenir lloc dilluns i la jove continua ingressada a l'UCI

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Científica ha pres mostres aquest dijous de la màquina de l'aeroport de Palma de la qual va sortir el cafè que presumptament va intoxicar una treballadora de 21 anys. La jove va haver de ser traslladada a l'hospital, on va ingressar a l'UCI. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i aquest matí els agents han pres mostres i han precintat la màquina a l'espera dels resultats que determinin les possibles causes de la reacció que va afectar la jove, qui continua ingressada.

Segons han avançat mitjans locals, la Policia també ha constatat que, de moment, altres persones que també varen beure cafè de la màquina no han sofert cap intoxicació.

Els fets varen tenir lloc dilluns, quan la dona, després de comprar un cafè i beure'n uns glops, va notar un gust estrany i, quan va remenar el contingut del tassó, va veure que hi havia insectes dins. Seguidament, es va començar a trobar malament i va arribar a sofrir un xoc anafilàctic. Els serveis mèdics la varen atendre i traslladar a un centre hospitalari.

Aneda trasllada "tranquil·litat" arran de l'hospitalització de la dona

L'Associació Nacional Espanyola de Distribuïdors Automàtics (Aneda) també s'ha pronunciat envers els fets. En aquest sentit, ha enviat un missatge de "tranquil·litat" als consumidors després de l'hospitalització de la dona. Segons ha recollit Europa Press, l'entitat ha subratllat que es posa "immediatament" a disposició de la investigació per aclarir els fets i que està en contacte amb l'empresa operadora a Son Sant Joan per fer un seguiment del cas.

stats