Successos
Societat 24/04/2024

Una dona ingressa a l'UCI després de beure un cafè amb insectes d'una màquina de l'aeroport de Palma

Després de fer uns uns glops, la dona va sofrir un xoc anafilàctic i va haver de ser traslladada a l'hospital

ARA Balears
1 min
Un cafè.

PalmaUna treballadora d'una companyia aèria ha ingressat a l'UCI després d'ingerir un cafè d'una màquina expenedora de l'aeroport de Palma que contenia insectes. Segons ha recollit Europa Press, els fets, que varen tenir lloc dilluns, han estat denunciats a la comissaria de l'aeroport, tal com ha avançat Última Hora.

D'acord amb el relat del fets, la dona va acudir a una màquina de l'aeroport, que és "accessible al públic", i es va comprar un cafè. Després de beure'n uns glops, va notar un gust estrany i, quan va remenar el contingut del tassó, va veure que hi havia diversos insectes a la beguda. Llavors es va començar a trobar malament i va arribar a sofrir un xoc anafilàctic.

Els serveis mèdics de l'aeroport la varen atendre i li varen subministrar adrenalina. Posteriorment, va haver de ser traslladada a l'hospital, on va ingressar a cures intensives.

L'aeroport obrirà una investigació

Davant la situació, l'aeroport de Palma ha informat que obrirà una investigació per aclarir els fets. En aquest sentit, ha remarcat que s'exigirà a l'empresa responsable que revisi totes les màquines expenedores del recinte perquè una situació així no es torni a produir.

stats