Societat 12/05/2020

747 passatgers varen arribar als aeroports de les Illes el primer dia de la fase 1

L'aeroport de Son Sant Joan en va registrar 520

Ara Balears
1 min
Turistes a l'aeroport de Palma

PalmaEls aeroports de les Illes Balears varen rebre un total de 747 passatgers durant aquest dilluns, primer dia de la fase 1 a Mallorca, Menorca i Eivissa. A més, 604 varen abandonar l'Arxipèlag en els 24 vols que varen operar durant la jornada.

Per illes, l'aeroport de Son Sant Joan va registrar aquest dilluns l'arribada de 520 passatgers durant el primer dia de la fase 1 a Mallorca. A més, segons ha informat la Guàrdia Civil, 444 passatgers varen sortir de l'illa en 18 vols.

L'aeroport de Menorca, va compatibilitzar aquest dilluns l'arribada de 58 persones i 41 varen marxar de l'illa en quatre vols programats. Pel que fa a Eivissa, aquest dilluns va rebre 169 viatgers en dos vols d'entrada i altres 119 varen abandonar l'illa en dos vols de sortida.

El Govern reforça els exàmens sanitaris als aeroports i ports de les Balears

Cal recordar que fins aquest diumenge els passatgers que arribaven als aeroports i ports de les Balears només havien d'omplir un qüestionari sanitari, però a partir d'aquest dilluns també se'ls mesura la temperatura corporal. Segons va informar la Conselleria de Salut a l'ARA Balears, si la temperatura d'un passatger supera els 37,5 graus i en el qüestionari mèdic que es fa a cada viatger i tripulant de les companyies aèries es detecten símptomes compatibles amb el coronavirus, la persona serà aïllada en una zona de l'aeroport o el port.

stats