Societat 12/12/2019

Paralitzen les obres de Petit Bunyola per revisar la llicència d'obres

L'Ajuntament de Bunyola ho ha ordenat arran de la denúncia que va fer el GOB sobre un presumpte delicte de prevaricació administrativa

Ara Balears
1 min
Els 36 habitatges es farien davant de la possessió de Can Mas. / GOB

PalmaL'Ajuntament de Bunyola ha decidit paralitzar de manera cautelar les obres de Petit Bunyola per revisar la llicència d'obres, segons ha informat Última Hora. Així, es remetrà l'expedient complet de l'obra al Consell perquè confirmi si la llicència municipal contravé la Llei d'urbanisme de les Balears.

Aquesta decisió s'ha pres dos dies després que el GOB fes una denúncia sobre aquest presumpte delicte de prevaricació administrativa. Segons ha informat el mitjà, davant els dubtes plantejats pel GOB, el batle ha decidit paralitzar l'obra, tot i que l'arquitecte municipal que va informar a favor de la llicència continua defensant que és legal.

La llicència d'obres es va atorgar el 7 de febrer d'aquest any i es va començar la construcció fa dues setmanes. Es tracta d'una promoció de 36 habitatges davant la possessió de Can Mas. El GOB va demanar l'expedient quan es va aprovar el projecte, però, segons denuncien, han hagut de passar cinc mesos per poder accedir-hi.

stats