Societat 01/07/2019

Nova crema a Palma: quatre contenidors i un cotxe en dos incendis diferents

S'ha produït entre les 00.30 i les 1.30 h

Ara Balears
1 min
Nous contenedors cremats a Palma

PalmaContinua la crema de contenidors a Palma. Durant la matinada d'aquest dilluns s'han registrat fins a tres incendis que han cremat quatre contenidors i un cotxe. Segons ha informat la Policia Nacional a l'ARA Balears, el primer incendi s'ha produït a les 00.30 h al carrer de Benet Pons i Fàbragas, on s'ha cremat un contenidor i el foc ha afectat també un cotxe. A les 1.05 h s'ha iniciat el segon foc al carrer de Pico de Cebollera, on, tot i la ràpida actuació dels bombers, no s'ha pogut evitar la crema de tres contenidors més.

Amb aquests darrers incendis, la xifra de contenidors cremats a Palma supera ja els 400 i eleva el cost dels successos a més de 400.000 euros, ja que, segons va informar EMAYA, cada contenidor cremat tenia un cost aproximat de 1.000 euros.

Cal recordar també que, fins al moment la Policia Nacional ha detingut cinc presumptes piròmans implicats en la crema de contenidors, però que encara descarten que es tracti d'una xarxa persones que es dedica a incendiar contenidors. El cos policial continua amb les investigacions per resoldre aquest problema a la capital balear.

stats