Societat 01/01/2023

L'112 ha atès 226 incidències durant la nit de Cap d'Any a les Balears

La Policia Local de Palma ha aixecat 26 actes per botellades i ha detingut un home per conducció temerària i atemptat contra l'autoritat

ARA Balears
1 min
Dos agents de la policia en un control al Polígon de Son Castelló

PalmaL'112 ha atès 226 incidents durant la nit de Cap d'Any a les Illes Balears. La majoria han tingut lloc a Mallorca (191). A Eivissa hi ha hagut 20 avisos, a Menorca 12 i a Formentera tres. Segons el servei d'emergències, no hi ha hagut danys personals d'importància.

Per tipus d’incident, la majoria han estat assistències mèdiques en establiments i vies públiques (26), accidents de trànsit (5), baralles (33), incendis de mobiliari urbà (7), agressions físiques (18), robatoris/furts (7), renous (3), vandalisme (4) i conducció perillosa (6).

D'altra banda, la nit a Palma ha transcorregut "amb normalitat", segons ha informat aquest diumenge dematí el major de la Policia Local, Miquel Quetglas, responsable del dispositiu. En total, la Policia ha cobert 55 serveis i ha aixecat 26 actes per botellada.

El cos policial ha preparat dispositius especials contra les botellades, sobretot als polígons industrials i al passeig Marítim, i també ha augmentat els controls d'alcoholèmia. Aquests dispositius s'han acabat a les 6.30 h de la matinada.

Altres incidents destacables ha estat un petit incendi dins un habitatge a causa d'un coet, i la detenció d'un home per conducció temerària i resistència i atemptat contra l'autoritat. A la plaça de Cort, hi va haver una gran afluència de gent per celebrar les campanades i la celebració va transcórrer amb normalitat total.

stats