Societat 08/06/2022

Negueruela celebra el bateig d'un avió alemany amb el nom de 'Mallorca'

El conseller de Turisme ha destacat que l'elecció és un reconeixement als esforços de les Illes

ARA Balears
1 min
Imatge del bateig de l'avió de TUI.

PalmaDesprés que divendres passat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el batle de Palma, José Hila, donassin la benvinguda al primer avió regular des dels Estats Units a Palma, aquest dimecres el conseller de Turisme, Iago Negueruela, ha celebrat el bateig d'un avió de TUI amb el nom de Mallorca. Negueruela, que ha assistit a l'acte de presentació a l'aeroport de Palma, ha declarat que "l'elecció del nom d'un dels avions més sostenibles no és gens trivial, és un reconeixement als esforços de les Illes per ser respectuosos amb el medi ambient".

L'avió, amb una capacitat de 189 passatgers, ha aterrat a Son Sant Joan procedent de Hannover a les 10.25 hores. "Estam encantats de donar la benvinguda al nostre nou avió Mallorca per al seu bateig. TUI ha estat present a Mallorca durant més de 50 anys i aquest avió serà un ambaixador per a l'illa i la seva gent per tot Europa", ha assenyalat TUI en un comunicat.

El grup turístic ha destacat que, amb més d'un milió de clients a l'any, TUI és el líder en el mercat a Mallorca i que ofereix viatges a l'illa d'onze destinacions europees. "Volam a Mallorca fins a 27 vegades al dia en temporada alta i estam fortament posicionats, amb 36 hotels i clubs de la marca TUI".

stats