Succés
Societat 04/07/2023

La Guàrdia Civil deté la conductora que ha atropellat mortalment un home a la via de cintura

L'home ha mort al moment i el personal sanitari no ha pogut salvar-li la vida quan ha arribat

ARA Balears
1 min
Via Cintura de Palma.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut la conductora que aquest matí ha atropellat mortalment un camioner a la via de cintura de Palma i ha fugit. El cos armat acusa la dona d'un delicte d'homicidi imprudent i d'abandonar el lloc de l'accident sense socórrer la víctima. Després d'haver iniciat una investigació per localitzar el cotxe i la persona que el conduïa ha estat la dona qui s'ha presentat voluntàriament a la seu de la Policia Local de Palma i ha reconegut que havia atropellat mortalment l'home. La Guàrdia Civil l'ha detingut immediatament i li ha requisat el vehicle per dur a terme la pertinent investigació.

Cal recordar que passades les 7 h del matí un camioner ha baixat del seu vehicle a la via de cintura després de tenir problemes mecànics i la dona que conduïa un utilitari l'ha atropellat mortalment. Segons ha informat el 061, fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una ambulància de Suport Vital Avançat, però la víctima presentava ferides incompatibles amb la vida i, tot i que han intentat recuperar els seus signes vitals, no han pogut evitar-ne la mort.

La conductora que ha atropellat la víctima ha fugit després del succés i els cossos policials de Palma han iniciat una investigació per tal d'identificar i localitzar la persona, que finalment s'ha entregat a la Policia Local de Palma.

Els Serveis d'Emergències han detallat, a través d'una piulada, que el succés ha provocat retencions a l'MA-20 en sentit aeroport i ha recomanat als conductors que circulin per rutes alternatives, ja que es preveu que el carril estigui tallat durant gran part del matí.

stats