Societat 16/03/2020

MÉS reclama el tancament immediat dels ports i aeroports de Mallorca

"No podem perdre més el temps", adverteix el coordinador del partit, Antoni Noguera

Ara Balears
1 min
Passatgers a l'aeroport de Son Sant Joan. / ARA BALEARS

PalmaEl candidat de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha reclamat aquest dilluns al govern de l'Estat que suspengui immediatament les connexions aèries i marítimes de l'illa. Noguera ha recordat que el Decret d'estat d'alarma té en compte la particularitat dels territoris insulars. "Com més restrictius siguem amb les mesures, abans podrem recuperar la normalitat", ha afegit.

El coordinador de la formació alerta que "no podem continuar rebent vols, com els 14 previstos que arribaran des de Madrid, el principal focus del país en aquests moments". Tot i això, Noguera assenyala que cal "adoptar mesures concretes que permetin garantir l'atenció sanitària d'urgències i l'entrada de mercaderies i abastiments".

"No podem perdre més el temps", ha advertit el líder ecosobiranista. A hores d'ara, indica, el nivell de contenció de les Illes Balears és molt superior a altres territoris peninsulars. Per aquest motiu, amb la finalitat d'avançar en l'erradicació de la pandèmia, demanen un major control en ports i aeroports.

stats