Hollywood

Meryl Streep i Martin Short alimenten els rumors de relació

'Page Six' ha publicat diferents fotografies dels dos actors anant a sopar junts

2 min
Meryl Streep

BarcelonaSi bé durant els Globus d'Or les càmeres centraven l'atenció als premiats que pujaven a l'escenari, entre la discreció de les taules alguns convidats aprofitaven per creuar-se gestos, mirades i paraules. Va ser llavors quan els primers rumors de relació entre Meryl Streep i Martin Short van començar a ressonar entre les pàgines de la premsa i les xarxes. Des d'aleshores, però, res no havia tornat a encendre les sospites. Fins aquest divendres, quan Page Six ha encès les alarmes al publicar les fotografies de tots dos quedant amb un grup d'amics en un restaurant de Santa Monica.

Meryl Streep i Martin Short, de 74 i 73 anys, respectivament, van coincidir a la sèrie Only murders in the building de l'any 2021. De fet, ha estat la companya de repartiment Jackie Hoffman, que interpreta el paper d'Uma Heller al drama, qui ha sortit a calmar els rumors de la possible relació: "He vist aquesta química platònica, però no vaig pensar [que estiguessin sortint] ni per un segon. Crec que tots dos són tan bons actors que tothom s'ho ha cregut perquè volien creure-s'ho". Per acabar-ho de rematar, ha afegit un toc d'ironia a la trama romàntica: "Ell sempre està molt actiu, no m'imagino que ella ho pugui aguantar".

Així i tot, la publicació de Page Six no sembla concordar amb la versió de Hoffman. Tots dos amb un somriure d'orella a orella i Short posant la mà a l'esquena de Streep per entrar al restaurant Giorgio Baldi, a Santa Monica, on havien quedat amb uns amics, són les imatges que han corregut per les xarxes com la pólvora. "Tots podíem veure la química entre ells dos" i "Meryl Streep s'ho mereix tot" són alguns dels comentaris que han inundat Twitter.

A mitjans d'octubre, també Page Six feia públic que Meryl Streep i Don Gummer feia sis anys que havien decidit fer "vides per separat". A través d'un comunicat conjunt, una de les parelles més icòniques i consolidades de la indústria de Hollywood van explicar que tot i que "sempre s'han cuidat l'un a l'altre", havien decidit posar punt final a una relació de quatre dècades. L'última vegada que es van veure junts públicament va ser a la cerimònia dels Oscars del 2018, probablement poc abans que decidissin prendre camins per separat.

stats