Societat 20/06/2022

La mel de Menorca rep quatre guardons en els prestigiosos London Honey Awards

L'empresa Dolçamar acumula premis per segon any consecutiu

Iván Martín
1 min
Antoni Anglada és el responsable de l'empresa Dolçamar.

MAÓLa mel de l'empresa Dolçamar de Menorca ha aconseguit quatre premis en els London Honey Awards, el certamen més prestigiós del sector. En concret, els premis obtinguts són la medalla d'or per la mel de flors, la medalla d'or per la mel de romaní, la medalla de plata a la imatge i una altra medalla de plata per l'etiquetatge.

El propietari de Dolçamar, Antoni Anglada, s'ha mostrat molt satisfet pel reconeixement internacional: "És el segon any consecutiu que tornem amb premis i estem molt contents". I afegeix: "Hem incorporat un pot quadrat amb un tap de fusta que confirma la línia adoptada per l'empresa per la qualitat i el client de luxe".

D'altra banda, Anglada ha recordat que el principal inconvenient del producte a l'illa és la poca producció: "això succeïx per l'orografia del terreny i les condicions climatològiques, però que ens permeten assolir una mel de primera qualitat".

Els London Honey Awards es van crear l'abril de 2019 i tenen l'objectiu de donar a conèixer les mels d'alta qualitat del món.

stats