Ruptura
Societat 03/05/2023

Kevin Costner es torna a divorciar als 68 anys

El divorci es produeix a instàncies de la seva dona, segons un comunicat emès per l'artista

2 min
Kevin Costner i Christine Baumgartner en la presentació d'un dels films de l'artista

BarcelonaL'actor nord-americà Kevin Costner i l'exmodel Christine Baumgartner han posat fi a 18 anys de matrimoni després que ella, de 49 anys, hagi presentat una demanda de divorci a l'actor, anuncia el mitjà TMZ. En un comunicat, el representant de Costner ha anunciat “amb gran tristesa" que s'han produït "circumstàncies fora del seu control que han fet que el senyor Costner hagi de participar en una acció de dissolució del matrimoni”. “Demanem que es respecti la seva privacitat, la de la Christine i la dels seus fills mentre passen per aquest moment difícil”, agraeixen al comunicat.

El protagonista de Ballant amb llops es va casar el setembre del 2004 amb l'exdissenyadora, nascuda a l'estat de Colorado i amb la qual té tres fills: Cayden, de 15 anys; Hayes, de 14, i Grace, de 12. Costner, de 68 anys, ja tenia quatre fills més de relacions anteriors. Segons mitjans nord-americans, la parella va sortir durant sis anys abans que Baumgartner donés un ultimàtum a Costner i finalment decidissin casar-se.

El protagonista d'Els intocables d'Eliot Ness ha estat conegut en els darrers anys pel seu paper principal a la sèrie Yellowstone, en què ha participat durant cinc temporades en el rol del poderós patriarca de Montana John Dutton. Tot i això, al febrer van començar a sorgir rumors que podria abandonar la sèrie de Paramount per centrar-se a dirigir i protagonitzar una pel·lícula, que podria titular-se Horizon, segons la revista People. S'esperava que Yellowstone, amb la qual Costner ha guanyat un Globus d'Or, tornés amb nous episodis a mitjans d'any, però la producció encara no s'ha reprès per poder finalitzar el rodatge de la segona part de la cinquena temporada. Aquest és el segon matrimoni de Costner després del que va mantenir durant 16 anys amb Cindy Silva, que va acabar en divorci el 1994.

stats