Societat 15/09/2021

Impedeixen l'entrada de dos alumnes de l'escola de Costitx per no dur mascareta

De moment, no s'ha detectat cap cas similar des que ha arrancat el curs 2021-2022

ARA Balears
1 min
L'aula d'una escola.

PalmaLa Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern ha impedit l'entrada a dos alumnes del CEIP de Costitx per negar-se a utilitzar la mascareta al centre, obligatòria per a tots els alumnes majors de sis anys, d'acord amb la normativa covid. Segons ha explicat la Conselleria a Europa Press, l'escola els va dir que havien d'utilitzar obligatòriament la mascareta, però "la família no va voler i se'ls va impedir l'accés al centre, perquè posen en risc la salut dels altres i la seva pròpia".

Així, la Conselleria ha obert el respectiu protocol d'abstenció i se n'ha deixat constància al Policia Tutor i als professionals. En cas que la família no rectifiqui, el cas es traslladarà a la Fiscalia de Menors, tal com ha avançat Última Hora.

De moment, no s'ha detectat cap cas similar des que va començar el curs 2021-2022, el passat 10 de setembre, encara que anteriorment sí que hi ha hagut casos, "que sempre es recondueixen", han assegurat. "Ara el que es fa és recordar a les famílies en què consisteix la funció del Policia Tutor, que treballa amb elles per convèncer-les" de complir amb les mesures sanitàries, han conclòs des d'Educació.

stats