Societat 05/08/2020

Iberia Express duplica l'oferta de vols a les Balears durant la primera quinzena d'agost

Mallorca tindrà 44 freqüències; Menorca, 24 i Eivissa, 22.

Ara Balears
1 min
En concret la companyia oferirà un total de 625.000 places.

PalmaLa companyia de baix cost del Grup Iberia, Iberia Express, ha duplicat la seva oferta de vols a les Balears i també a les Canàries durant la primera quinzena d'agost. En concret, Mallorca tindrà 44 freqüències setmanals; Menorca, 24, i Eivissa, 22, indica Efe. En aquest sentit, "Eivissa i Menorca tindran fins a cinc vols al dia durant aquest més i que registraran el nombre més gran de vols oferts per l'aerolínia en la història", ha exposat l'aerolínia en una nota.

A més de les Balears, la companyia també incrementarà els vols a Canàries. En total, entre els mesos de juliol i agost, Iberia Express, posarà a disposició dels passatgers prop de 625.000 places amb l'objectiu de facilitar la mobilitat en la temporada d'estiu. En aquest sentit, oferirà fins a 228 vols a la setmana, davant els 116 que oferia durant els primers quinze dies de juliol.

Pel que fa a les Canàries, Tenerife Nord tindrà 37 freqüències setmanals durant la primera quinzena d'agosts i la Gran Canària amb 34. Per altra banda, Lanzarote tindrà fins a 20 vols a la setmana i Fuerteventura, 19.

stats