Societat 25/10/2021

El Govern autoritza la construcció de la nova residència per a gent gran a Maó

Dels 10,3 milions d'euros de cost, 9,6 arriben d'Europa

Iván Martín
1 min
Imatge dels quarters de Santiago a Maó.

La conselleria d'Afers Socials del Govern balear ha autoritzat aquest dilluns l'inici de les obres de construcció de la nova residència per a gent gran als quarters de Santiago de Maó. Es tracta del nou edifici, que tindrà 120 places per a persones grans dependents i preveu donar resposta a les necessitats actuals en matèria d'assistència i atenció a la gent gran, així com afrontar les necessitats futures.

La nova residència està ubicada als antics quarters de Santiago, al centre de Maó, i disposen d'una superfície de 6.803 metres quadrats repartits en planta baixa, dues plantes i l'aparcament soterrat. Les obres tenen un cost de 10,3 milions d'euros, tot i que 9,6 milions d'euros arriben procedents del fons europeu.

Cal recordar que aquest és un dels primers projectes que ja estan autoritzats per la Unió Europea dels 300 milions d’euros assignats a la Comunitat Autònoma en el repartiment d’aquests recursos extraordinaris destinats principalment a reforçar els serveis públics fonamentals i a la recuperació de l’economia i l'ocupació per fer front als efectes de la pandèmia del covid-19.

stats