Societat 09/06/2022

Sancionen un turista que anava gat per fer volar un dron a Cala Romàntica sense tenir els permisos

La multa pot ser de fins a 225 euros

ARA Balears
1 min
Un dron sobrevola la mar

PalmaLa Policia Nacional ha sancionat un turista que estava pilotant un dron a Cala Romàntica, Mallorca, borratxo i sense els permisos necessaris. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, la multa oscil·larà entre els 60 i els 225 euros perquè no estava registrat com a operador, no tenia l'assegurança obligatòria i volar sobre persones i edificis.

Segons han explicat, un agent que es trobava fora de servei estava en aquesta cala quan va veure que el turista estava utilitzant l'aparell de manera temerària per sobre de les persones que eren a la platja. Com que pensava que en qualsevol moment hi podria haver un incident, va demanar al pilot que fes aterrar el dron, però s'hi va negar. Per això, va decidir telefonar al 091.

Quan els agents van arribar li van demanar que davallàs l'aparell, però a causa del seu estat, quan ho va fer, li va caure damunt la cara i li va fer petites ferides. La patrulla es va posar en contacte amb agents de Seguretat i Protecció Aèria del Servei de Mitjans Aeris, que van coordinar els passos a seguir.

stats