Amenaça de bomba
Societat 15/12/2023

Envien un avís de bomba al Liceu Francès de Palma

El centre ha desallotjat tots els alumnes i el personal per precaució

ARA Balears
1 min
Imatge del centre educatiu

PalmaUn usuari anònim ha enviat aquest divendres matí un correu electrònic al Liceu Francès de Palma amb un missatge amenaçant i informant-los que s'havia deixat un aparell explosiu al centre educatiu.

Segons ha avançat Diario de Mallorca i ha confirmat l'ARA Balears, agents de la Policia Nacional amb la patrulla canina s'han traslladat fins al centre i han inspeccionat tot l'espai. Finalment, han descartat l'existència que hi hagués cap bomba, per la qual cosa l'avís hauria estat una falsa alarma. L'equip directiu del centre havia desallotjat tots els alumnes. A hores d'ara el cos policial investiga la procedència del correu electrònic, ja que el fals avís de bomba està tipificat com a un delicte.

Per la seva banda, el Liceu Francès de Campello també ha rebut aquest mateix divendres un avís de bomba, fet pel qual, la Guàrdia Civil també ha ordenat que fos desallotjat. L'evacuació s'ha produït al voltant de les 9.00 hores i s'ha desplegat un equip de la Guàrdia Civil i la Policia Local al voltant del centre educatiu, després d'haver localitzat una motxilla "sospitosa" per terra. Finalment, també ha resultat ser una falsa alarma.

stats