Societat 07/02/2022

Detingut per ocupar tres pisos del carrer de Manacor i llogar-los per 1.000 euros

L'acusat, un home de 32 anys, va arrendar la casa quan encara estava en construcció

ARA Balears
1 min
Una vista aèria de Palma

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dijous passat un home d'origen espanyol i 32 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys, falsedat documental i estafa. L'individu està acusat de llogar tres pisos que ell mateix havia ocupat i als quals havia canviat el pany posteriorment per llogar-los de manera fraudulenta. De fet, les cases encara estaven en construcció.

Els agents varen rebre els primers indicis el 3 de gener, quan varen rebre l'avís que estaven ocupant un habitatge d'un edifici en construcció, ubicat al carrer de Manacor. Segons la informació que els va arribar, unes persones estaven descarregant estris del vehicle per ocupar una de les cases i, en ser descobertes, varen fugir del lloc dels fets.

Els agents es varen desplaçar fins al lloc dels fets, on varen trobar la porta de l'edifici danyada i, acompanyats pels veïns i propietaris de l'immoble, varen accedir a l'interior del bloc de pisos. Després de revisar totes les portes de la comunitat varen comprovar que tres dels pisos tenien marques d'haver estat forçats i que els havien canviat el pany.

Identitat falsa

Allà, la policia va identificar una persona que va manifestar que li havien llogat un pis després de pagar 1.000 euros i signar un contracte d'arrendament. A partir d'aquí, els agents varen aconseguir conèixer la identitat de l'autor del fets, que pretenia ocupar les cases i oferir-les de lloguer per lucrar-se'n, fet que varen aconseguir evitar.

L'home havia arribat a falsificar un contracte d'arrendament i va crear una identitat falsa com a llogater. Amb aquesta informació, el varen aconseguir identificar i localitzar per arrestar-lo com a presumpte autor dels delictes de danys, falsedat documental i estafa.

stats