Societat 25/08/2019

Destapen una estafa de 400.000 euros d'un local de Magaluf a la seva asseguradora

Aquesta no és la primera vegada que el propietari del local intentava estafar la companyia

Ara Balears
1 min
Una nit a Magal Uf

PalmaLa Guàrdia Civil ha destapat la presumpta estafa del propietari d'un local d'oci de Magaluf de 400.000 euros a una companyia d'assegurances. En aquests moments, estan investigant un total de cinc persones, segons han informat en un comunicat.

A final de la temporada de l'estiu de l'any passat, el propietari d'aquest establiment de Magaluf va denunciar un suposat delicte de danys al local per valor de 200.000 euros. La recerca va demostrar que el delicte denunciat havia estat simulat amb la intenció de sol·licitar la indemnització a l'assegurança. Els agents van evidenciar que l'empresari va reclamar efectes i maquinària que no existien al lloc, a més del cobrament de treballs que mai no es van realitzar.

Aquesta no era la primera vegada que intentaven estafar, ja que l'any 2017 aquest mateix local va ser objecte d'un estrany incendi i va ser indemnitzat amb 300.000 euros. La Guàrdia Civil va constatar que el foc va ser intencionat amb l'única finalitat de cobrar l'assegurança. A més, els guàrdies civils van observar l'existència de factures falses i deficiències en els peritatges.

També estan imputades dues persones més, dos empleats autònoms encarregats de fer una sèrie de reparacions que mai no es van dur a terme, però que van ser facturades i abonades per l'assegurança per valor de més de 120.000 euros.

Amb la simulació d'ambdós sinistres, el propietari de l'establiment, al costat dels altres investigats, hauria aconseguit estafar més de 400.000 euros. A més, encara estava pendent de rebre més doblers de la companyia asseguradora.

stats