Societat 23/05/2022

La seu del PP a Palma recupera la normalitat després del desallotjament per un paquet sospitós

Anava dirigit a Marga Prohens

ARA Balears
2 min
La seu del PP a Palma

PalmaLa seu de PP a Palma ha recuperat la normalitat després d'uns instants de tensió i por quan l'arribada d'un paquet sospitós ha encès les alarmes i la Policia Nacional ha desallotjat i acordonat la seu de Partit Popular. Segons ha informat el cos policial, el paquet era per a la presidenta del partit a l'Arxipèlag, Marga Prohens, i ha estat una treballadora qui ha telefonat al cos policial per denunciar l'entrega d'un paquet sospitós que ha obligat la Policia Nacional a activar el protocol habitual en els casos d'amenaça de bomba.

Tot i que la persona que ha telefonat per avisar del paquet sospitós s'ha identificat com una treballadora de la seu dels populars, un cop els agents han arribat allà i s'han entrevistat amb les persones que hi feien feina han esbrinat que no ha estat cap dels seus treballadors qui ha fet l'avís, una situació que ha encès, encara més, les alarmes del cos policial.

Després de conèixer aquest fet, i després d'haver desallotjat els treballadors i les persones que es trobaven a la seu del Partit Popular i per la zona i de marcar un perímetre de seguretat per evitar que la gent s'acostàs a la seu dels populars a Ciutat, els efectius policials, juntament amb els Tedax i unitats canines, han entrat a l'edifici i han descartat que el paquet sospitós es tractàs d'un explosiu o algun element que fos perjudicial o perillós per a la salut de les persones.

Ara, a poc a poc, tant els treballadors del Partit Popular com la gent que passeja o passa per la zona està recuperant la normalitat després d'instants de tensió i incertesa.

La Policia Nacional ha anunciat que manté oberta la investigació amb l'objectiu d'esbrinar qui ha estat realment qui ha donat l'avís del paquet sospitós als agents del cos policial i saber que s'amaga darrere l'amenaça de bomba que ha encès les alarmes aquest dilluns.

stats