Societat 22/09/2021

Condemnat a dos anys de presó per colpejar i intentar agredir sexualment una dona a una casa de Palma

A més, l'home haurà d'indemnitzar la víctima amb 2.780 euros

ARA Balears
1 min
Façana de l'Audiència de Palma i el TSJIB.

PalmaLa secció Segona de l'Audiència de Palma ha condemnat un home de 45 anys a dos anys de presó per colpejar i intentar agredir sexualment una dona a una casa de Palma. Se li atribueixen un delicte lleu de danys, un de lesions i un altre d'agressió sexual en grau de temptativa, segons ha informat Europa Press.

El jutge també ha imposat al processat –que ha reconegut els fets– una mesura de llibertat vigilada durant un període de sis anys i la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb la víctima a través de qualsevol mitjà. A més, pel delicte lleu de danys l'han condemnat a pagar 300 euros i pel de lesions, 1.800, i haurà d'indemnitzar la víctima amb 2.780 euros.

Els fets varen ocórrer cap a les 21 h del 21 de març del 2019 a Palma, quan l'home va anar a casa d'una coneguda, la qual no es trobava al domicili. Li va obrir la porta una altra dona, a la qual l'home va exigir que el deixàs entrar i, posteriorment, va accedir a l'interior, on va intentar agredir-la sexualment.

Davant la resistència d'ella, l'acusat va reaccionar de manera violenta amb la víctima, que finalment va relliscar i va caure a terra, fet que l'home va aprofitar per clavar-li cops de puny a diferents parts del cos. Abans de sortir del domicili, el processat va agafar el mòbil de la dona i el va llançar contra la paret. També va arrabassar dues cortines i es va endur unes claus de la casa.

stats