Societat Successos 30/01/2024

Una dona, en estat crític després de ser agredida a martellades per la seva parella a Palma

L'home ha estat detingut per la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació

ARA Balears
2 min
El succés hauria tingut lloc al carrer Bernat Amer, de Palma

PalmaUn home ha agredit presumptament a martellades la seva parella al barri del Camp d'en Serralta, a Palma, aquesta matinada, segons ha informat la Policia Nacional i ha recollit Europa Press. Els fets varen tenir lloc al voltant de les 3 h quan, aparentment, la víctima, d'uns 50 anys, va ser colpejada amb un objecte contundent al cap i a diferents parts del cos mentre dormia.

Moments després, l'home, també de 50 anys, va donar l'avís a la Policia Local, que en arribar al lloc dels fets, el va detenir per un delicte de violència masclista i temptativa d'homicidi. En aquell moment, la dona encara estava conscient. La Policia Nacional ja s'ha fet càrrec de la investigació i, a hores d'ara, la víctima està ingressada en estat crític a l'hospital Son Espases.

L'IBDona expressa la seva "condemna absoluta"

L'Institut Balear de la Dona ha expressat la seva "condemna absoluta" contra el cas de violència masclista que ha tingut lloc durant la matinada d'aquest dimarts a Palma. "Estam pendents de la víctima i desitjam la seva ràpida recuperació", ha escrit l'organisme en un missatge a la xarxa social X. L'IBDona ha recordat que en cas de patir, haver patit o conèixer una persona que estigui sent víctima de violència masclista, pot telefonar al servei 24 hores de l'Institut (971 17 89 89) per demanar informació o assessorament.

Assassinat en grau de temptativa

Aquest dimarts al capvespre, la Policia Nacional ha informat que el sospitós continua a les dependències policials. Se li imputa un delicte d'assassinat en grau de temptativa. Els fets estan sent investigats pel grup d'Homicidis de la Policia Nacional que ja ha practicat un registre al domicili. No hi ha denúncies prèvies de maltractaments i la dona continua ingressada a un centre hospitalari.

stats