Societat 10/08/2023

Els comerciants de Menorca demanen suport al Consell per a accions de futur

Demanen noves campanyes de vals de consum en èpoques comercialment desfavorables

Iván Martín
1 min
Imatge de la reunió entre comerciants i Consell de Menorca.

MAÓUna representació de l'Associació de Comerciants de Menorca (Ascome) s'ha reunit amb la nova consellera insular d'Economia, Maria Antonia Taltavull, amb l'objectiu de donar a conèixer les accions i activitats que es duen a terme des de l'associació, així com demanar el suport de la màxima administració amb vista al futur.

Els comerciants han insistit en la importància del petit i mitjà comerç de proximitat per a l'economia local, motiu pel qual consideren imprescindible l'ajuda del Consell per a actuacions de formació i campanyes comercials d'àmbit insular, i continuar amb la col·laboració al portal de vendes per internet xuroa.com. En aquest sentit, Ascome recorda que per a molts comerços seria impossible disposar d'un portal web propi ben posicionat i disposar d'un servei de distribució per oferir als seus clients.

Per altra banda, s'ha sol·licitat l'organització de noves campanyes de vals de consum en èpoques comercialment desfavorables, com els mesos de febrer i novembre. Finalment, s'han posat damunt la taula els nous hàbits de consum i la necessària fixació que això comporta de plans de millora d'inversió pública en infraestructures comercials i turístiques, amb especial incidència en tot allò relacionat amb il·luminació, mobiliari urbà, seguretat, accessibilitat, mobilitat i aparcaments.

stats