PALMA
Societat 14/11/2018

El poliesportiu Germans Escales disposarà d'un nou camp de rugbi

L'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres els plecs per a la contractació de les obres que podrien iniciar-se el 2019

Aina R. S.
1 min
Diversos equips de rugbi s’ajuntaren al poliesportiu dels Germans Escales per dur-hi a terme la melé més gran d’Espanya

PalmaEl poliesportiu Germans Escales acollirà el nou camp de rugbi on es podran disputar partits d'àmbit nacional i un camp de futbol 11, on ara hi ha la pista de terra que es troba just devora la via de cintura.

Aquest dimecres la Junta de Govern ha aprovat els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques per a la contractació de les obres que permetran la remodelació de les pistes. El pressupost per arreglar les pistes i els camps serà d'1.714.000 euros dels quals 865.804 provindran dels Fons de Capitalitat.

La portaveu de la Junta, Susanna Moll, ha explicat que de moment s'han arreglat els forats d'aquestes pistes. El termini d'execució de les obres serà de vuit mesos per al camp de rugbi i de tres mesos per al nou camp de futbol, que tindrà gespa artificial.

Aquest camp de rugbi és una reclamació històrica de la Federació Balear de Rugbi. Fins ara l'equip de Palma Ponent entrenava en unes pistes amb moqueta del Germans Escales però amb el nou camp no només podrà entrenar-hi sinó que també podrà jugar els partits.

Les obres del nou camp de rugbi podrien iniciar-se durant el primer trimestre de 2019.

stats