Societat 14/02/2018

Palma inverteix 2 milions en el primer camp de rugbi reglamentari i millorar les pistes de Son Moix i Son Gotleu

El camp de rugbi del poliesportiu Germans Escales rebrà 1,7 milions, que també serviran per convertir l'actual terreny en un camp de joc per a futbol 11

Lluís Felipe Lorenzo
1 min
Palma inverteix 2 milions en el primer camp de rugby reglamentari i millorar les pistes de Son Moix i Son Gotleu

PalmaLa junta de govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat avui la licitació dels projectes de reconversió i millora de les instal·lacions esportives de Son Gotleu (les del poliesportiu Germans Escales) i de Son Moix. En el primer cas, l'Ajuntament hi invertirà 1.714.000 euros per crear un camp de rugbi, el primer reglamentari de Palma; adaptar el nou terreny de futbol 7 per a futbol 11, i per millorar els vestuaris i substituir-hi l'enllumenat.

D'altra banda, a Son Moix s'invertiran 379.000 euros a millorar la pista d'atletisme i adequar el velòdrom.

Aquestes actuacions, segons l'Ajuntament, suposaven demandes històriques, en especial dels practicants del rugbi, que, segons l'Ajuntament, van en augment. En ambdós casos, les obres començaran abans de l'estiu de 2018, i mentre la reforma del poliesportiu de Son Moix estarà finalitzada abans de cap d'any, la del Germans Escales no serà fins a la primavera del 2019 que es podrà visualitzar.

La junta de govern també ha acceptat la dimissió del director general d'Habitatge, Francisco Cifuentes, "per problemes personals".

stats