Societat 20/08/2020

Les Balears varen ser la comunitat que va rebre més turistes de vols de baix cost el juliol

Els aeroports de les Illes en varen rebre més de 400.000, un 74% menys dels que varen rebre l'any passat

Ara Balears
1 min
Easy Jet augmenta la seva oferta un 27 % amb dos nous avions basats a Palma

PalmaTot i haver patit un descens d'un 74,1% en comparació amb l'any passat en el nombre de passatgers que varen arribar amb vols de baix cost, les Balears varen ser la comunitat que va rebre més turistes de vols de baix cost de tot l'Estat el juliol, amb més de 400.000 passatgers.

Segons ha informat l'agència Efe, l'aeroport que va registrar més trànsit va ser el de Palma, que va rebre un total de 288.141 passatgers de vols low cost, un 22,4% del total i un 74,8% menys que l'any passat. Els de Madrid i Barcelona varen registrar les majors caigudes en el nombre d'arribades, per sobre del 86%.

La xifra de passatgers que varen arribar a Espanya en vols internacionals de baix cost el juliol va ascendir a 1.284.555 persones, un 78,6% menys en comparació amb el mateix mes del 2019, però va recuperar els nivells aconseguits el març passat (1,22 milions de viatgers), quan es va decretar l'estat d'alarma a causa del covid-19.

El mes de juliol ha estat el cinquè mes consecutiu que s'ha vist afectat per les conseqüències de la crisi del covid-19 en les arribades de vols internacionals, un 61,1% dels quals va correspondre a aerolínies de baix cost, segons les dades publicades aquest dijous per Turespaña. També el mes de juliol, el nombre de passatgers es va incrementar en més d'1,2 milions de persones respecte del mes de juny.

Entre el gener i el juliol, el trànsit de passatgers internacionals d'aerolínies de baix cost va registrar una disminució interanual d'un 72,7%, mentre que les companyies tradicionals varen tenir una menor reducció, d'un 69,6%.

stats