Societat 28/09/2023

Arriben tres pasteres amb 37 persones a Cabrera

En les darreres 24 hores s'han localitzat quatre embarcacions amb 53 migrants

ARA Balears
1 min
Una pastera a la deriva en una imatge d'arxiu.

PalmaNova arribada de pasteres a les Illes Balears. Després de les dues embarcacions interceptades durant la jornada d'aquest dimecres, la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears ha informat que la Guàrdia Civil n'ha localitzat tres més aquesta matinada en aigües de les Illes Balears. A les pasteres hi viatjaven 37 persones, totes en aparent bon estat de salut i d'origen magrebí.

La primera pastera, en la qual viatjaven 13 persones, ha estat interceptada poc després de les 5 h del matí al sud-est de Cabrera. En la detenció dels migrants hi han participat la Guàrdia Civil i Sasemar, que posteriorment han traslladat tots els migrants a Palma.

La segona embarcació ha estat localitzada també al sud-est de Cabrera dues hores després de la primera. En aquesta pastera hi viatjaven 16 persones i el mateix dispositiu les ha rescatat i traslladat a Palma.

Arriben vuit persones més

La Guàrdia Civil ha informat que durant el migdia d'aquest dijous han arribat vuit persones més. Pel que sembla, els agents els han interceptat a la carretera de sa Mola, a Formentera, totes elles es troben en aparent bon estat de salut.

stats