Societat 30/12/2021

Arnold Schwarzenegger i Maria Schriver es divorcien després de 10 anys de negociacions

La parella, amb un patrimoni de 400 milions de dòlars, no havia signat cap acord prenupcial

2 min
Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver en una imatge d'arxiu.

BarcelonaL'actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger i la periodista i filantropa Maria Shriver han culminat aquesta setmana el seu divorci, més d'una dècada després que ella presentés una sol·licitud per posar fi a un matrimoni de 25 anys, tal com recull Efe de mitjans dels EUA. Un tribunal de Los Angeles va aprovar el divorci en una audiència privada dimarts, mentre que un jutge ja havia aprovat l'acord de separació de propietats a principis d'aquest mes, publica avui el diari Los Angeles Times. Schwarzenegger i Shriver van formar durant anys una de les parelles més populars dels Estats Units després que l'actor aconseguís enamorar la neboda del president nord-americà John F. Kennedy (1917-1963). La parella es va casar el 1986 i van tenir quatre fills: Katherine, Christina, Patrick i Christopher.

Encara que Shriver va emetre la sol·licitud de divorci el 2011, no va ser fins un any després que va esclatar l'escàndol i l'exgovernador va reconèixer que el 1997 havia tingut un fill amb la guatemalenca Mildred Patricia Baena, una empleada de la llar que va treballar per a la família durant dues dècades. Aquest nen va néixer uns dies després que Shriver donés a llum el segon fill reconegut de Schwarzenegger, Patrick. Aleshores l'actor es va defensar dient que durant anys no va saber que era el pare del nen de Baena. El mateix Schwarzenegger va reconèixer llavors que va informar la seva dona de l'assumpte després de deixar el càrrec de governador de Califòrnia.

Maria Schriver, Arnold Schwarzenegger i Joseph Baena, el fill que l'actor va tenir amb la seva treballadora de la llar

El protagonista de grans èxits de taquilla com Terminator va ser elegit governador de Califòrnia el 2003, en representació del Partit Republicà, i va concloure el seu mandat el 2011. Segons el portal TMZ, les propietats de la parella valien uns 400 milions de dòlars i no tenien acord prenupcial, cosa que feia que les possibilitats d'una negociació estiguessin totes obertes. Des de la seva separació, tant Schwarzenegger com Shriver han començat noves relacions.

stats